Home
Tag Archives: "George Frendo"

Besimet dhe toleranca fetare në Shqipëri

5 Gusht, 2020 With Comments are closed

Mons. George Frendo kryetar i KNFSH-së për vitin 2020

17 Janar, 2020 With Comments are closed

Shqip