Home
Departamenti i Gruas në Këshillin Ndërfetar të Shqipërisë takim online me forumet ndërkombëtare të gruas në botë

Departamenti i Gruas në Këshillin Ndërfetar të Shqipërisë takim online me forumet ndërkombëtare të gruas në botë

Drejtues dhe përfaqësues të organizatave të ndryshme ndërkombëtare si, ‘Fetë për Paqen’, ‘Të Drejtat e Njeriut’ e Kombeve të Bashkuara dhe ‘Komiteti për Zhdukjen e Diskriminimit Kundër Grave’ (#CEDAW) ndanë sot me dt. 14 maj 2020 në një takim online, njohuritë dhe praktikat më të mira për një përgjigje ndaj çështjeve gjinore dhe problemet e gruas në të gjithë botën.

Krahas panelisteve nga e gjithë bota, nga Shqipëria merrnin pjesë edhe përfaqësuese të Departamentit të Gruas nga Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, Shelda Agaraj, Lorela Sula, Sonila Rembeci, Jeta Deda, Ravesa Nano, dhe Elona Prroj, të cilat përfaqësojnë njëkohësisht të gjithë komunitetet fetare në vendin tonë.

Departamenti i Gruas/KNFSH

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
Shqip