Home
Anëtarët e Departamentit të Rinisë takim me Atashenë pranë Ambasadës së Austrisë

Anëtarët e Departamentit të Rinisë takim me Atashenë pranë Ambasadës së Austrisë

Znj. Julia Prummer, atashehe pranë Ambasadës së Austrisë 🇦🇹 në Tiranë zhvilloi një takim me anëtarët e Departamentit të Rinisë pranë Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë 🇦🇱.
Gjatë këtij takimi ku merrte pjesë dhe Sekretari i Përgjithshëm i KNFSH-së Dr. Genti Kruja, ajo u njoh me aktivitetet dhe rolin e rinisë në këtë Këshill për promovimin e dialogut ndërfetar brenda dhe jashtë vendit.
Znj. Prummer vlerësoi punën dhe rolin e këtij bashkëpunimi, si një model unik dhe i veçantë edhe për Europën 🇪🇺 dhe botën 🌏.
Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
Shqip