Home
Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë pjesëmarrës në konferencën rajonale në Podgoricë

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë pjesëmarrës në konferencën rajonale në Podgoricë

Në datat 20-21 dhjetor, Kryetari i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë Dr. Ylli Doçi dhe Sekretari i Përgjithshëm Prof. Asoc. Dr. Genti Kruja morën pjesë si folës në Konferencën Rajonale kushtuar rolit të fesë në shoqëritë e Ballkanit Perëndimor, zhvilluar në Podgoricë, Mal i Zi dhe mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë.

Ata folën për modelin e bashkëpunimit ndërfetar në Shqipëri, si një shembull dhe për vendet e rajonit dhe më gjerë, si një model i duhur për ndërtimin e një paqeje të sigurtë.

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English