Home
Kryegjyshatë: Zhvillohet Konferenca Shkencore ?Globalizmi dhe Paqja?

Kryegjyshatë: Zhvillohet Konferenca Shkencore ?Globalizmi dhe Paqja?

Më 22 dhjetor 2022 në Kryegjyshatën Botërore Bektashiane në Tiranë, u zhvillua Konferenca Shkencore ?Globalizmi dhe Paqja?, me rastin e marrjes së titullit të paqes, dhënë nga: ACADEMIA SCIENTIARUM ET ARTIUM EUROPAEA (AKADEMIA E SHKENCËS DHE E ARTIT TË EUROPËS ), Universiteti Teologjik, Këln, Gjermani, Kryegjyshit Botëror Bektashian, H. Dede Edmond Brahimaj.

Të pranishëm ishin edhe drejtues të komuniteteve fetare, si kryetari i KMSH-së H. Bujar Spahiu, Ndihmës i Kryepeshkopit Anastas, Hirësi Asti nga Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë, At Bernard Carauana, Vikar i Përgjithshëm në Kishën Katolike në Shqipëri, Pastor Ergest Biti, Sekretari i Përgjithshëm i KNFSH-së Prof. Asoc. Dr. Genti Kruja, akademikë, studiues, artistë, përfaqësues të Bashkisë Tiranë, etj.

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English