Mirësevini në faqen e Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë është themeluar më 22 tetor 2007 nga krerët e komuniteteve tradicionale fetare në Shqipëri, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë, Kisha Katolike e Shqipërisë dhe Kryegjyshata Botërore Bektashiane.

Activities

Departamenti i Gruas në Ke?shillin Nde?rfetar të Shqipe?rise? takim online me forumet ndërkombëtare të gruas në botë

Departamenti i Gruas në Ke?shillin Nde?rfetar të Shqipe?rise? takim online me forumet ndërkombëtare të gruas në botë

Drejtues dhe përfaqësues të organizatave të ndryshme ndërkombëtare si, ?Fetë pe?r Paqen?, ?Te? Drejtat e Njeriut? e Kombeve te? Bashkuara dhe ?Komiteti për Zhdukjen e Diskriminimit Kundër Grave? (#CEDAW) ndane?... ...
Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë takim me Departamentin e Shtetit dhe Aleancën Ndërkombëtare për Lirinë e Besimit

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë takim me Departamentin e Shtetit dhe Aleancën Ndërkombëtare për Lirinë e Besimit

Përfaqësues dhe drejtues nga Këshillat Ndërfetarë të vendeve të ndryshme nga e gjithë bota janë bashkuar me dt. 12 maj në një takim online me Ambasadorin Sam Brownback nga Departamenti... ...

Conference

Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare mbi Dialogun Ndërfetar ICID?

Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare mbi Dialogun Ndërfetar ICID?

Universiteti ?Bedër?, Universiteti Katolik ?Zoja e Këshillit të Mirë?, Universiteti ?Logos?, si dhe me komunitetet fetare në Shqipëri, në bashk? ...
Zhvillohet në Rimini të Italisë konferenca  ?Rruga Adriatike e Dialogut Ndërfetar?

Zhvillohet në Rimini të Italisë konferenca  ?Rruga Adriatike e Dialogut Ndërfetar?

Me datë 18 dhjetor 2018, është mbajtur në Rimini të Italisë konferenca ?Rruga Adriatike e Dialogut Ndërfetar?. Konferenca është përshëndetur ...

Press Release

Komunitetet fetare, thirrje për qetësi: Dialogoni, jo dhunë

Komunitetet fetare, thirrje për qetësi: Dialogoni, jo dhunë

Drejtuesit e komunitetit Mysliman, Kishës Ortodokse, Kishës Katolike, Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve dhe Vëllazërisë Ungjillore, thonë se janë të shqetësuar për zhvillimet e fundit, për mungesën e dialogut dhe të... ...
Krerët e bashkësive fetare apel Gjermanisë dhe Francës për hapjen e negociatave

Krerët e bashkësive fetare apel Gjermanisë dhe Francës për hapjen e negociatave

Krerët e bashkësive fetare në Shqipëri i bëjnë apel Kancelares Merkel dhe Presidentit Macron të mbështesin hapjen e negociatave me Shqipërinë Në një letër të përbashkët drejtuar Kancelares gjermane Angela... ...
Deklaratë për shtyp lidhur me armët kimike

Deklaratë për shtyp lidhur me armët kimike

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, (Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë, Kisha Katolike e Shqipërisë dhe Kryegjyshata Botërore Bektashiane) si dhe Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë, jemi duke ndjekur... ...
Myslimanë e të krishterë lutje, agjërim dhe bamirësi drejtuar Zotit

Muslims and Christians charity, fasting and prayer to God

Komiteti i Lartë i Vëllazërisë Njerëzore (Higher Committee of Human Fraternity), themeluar pas takimit historik të Papa Franceskut me Imamin e Madh, Shejhun e Ez?herit Prof. Dr. Ahmed el Tajjib,... ...
Rekomandimet kryesore të Konsultimeve Kombëtare të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Rekomandimet kryesore të Konsultimeve Kombëtare të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Për herë të parë në historinë e vendit tonë, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ka zhvilluar Konsultimet Kombëtare të të gjitha instancave dhe organeve të saj, duke dalë me disa rekomandime... ...
Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë: Dhimbje dhe lutje për Sri Lankën

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë: Dhimbje dhe lutje për Sri Lankën

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, shpreh dhimbjen e thellë për mbi 300 njerëz, që humbën jetën nga disa sulme terroriste në mëngjesin e Pashkëve gjatë lutjeve në dy kisha katolike dhe... ...
Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë: Dënojmë ashpër çdo formë terrori që godet humanizmin

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë: Dënojmë ashpër çdo formë terrori që godet humanizmin

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë (Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë, Kisha Katolike e Shqipërisë, Kryegjyshata Botërore Bektashiane dhe Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë) dënon me indinjatën më të... ...
Deklaratë për shtyp lidhur me situatën politike

Deklaratë për shtyp lidhur me situatën politike

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë (Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë, Kisha Katolike e Shqipërisë, Kryegjyshata Botërore Bektashiane dhe Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë), po ndjekin me shqetësim situatën... ...

Shpërndarja tregon përkujdesje!

Komunitetet fetare në Shqipëri

English
Shqip English