Home
Zhvillohen Konsultat e IV Kombëtare të Departamentit të Gruas dhe Departamentit të Rinisë

Zhvillohen Konsultat e IV Kombëtare të Departamentit të Gruas dhe Departamentit të Rinisë

Në takimin online e zhvilluar sonte me dt. 10 shkurt 2021, anëtarët e dy departamenteve diskutuan dhe folën rreth disa nismave dhe angazhimeve të përbashkëta ndërfetare, që do të shtrihen së shpejti në fushat sociale dhe humanitare nga vetë Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në bashkëpunim dhe me partnerë të tjerë.

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English