Home
Përfaqësues të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë takim me Papa Françeskun

Përfaqësues të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë takim me Papa Françeskun

Drejtues të komuniteteve fetare nga Shqipëria, si dhe njëkohësishtpërfaqësues të Presidencës së Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë, sekretari i përgjithshëm i KNFSH-së dhe Komuniteti Arbëresh në Itali,me datë 19 nëntor 2018 zhvilluan një takim me Papa Françeskun në Vatikan.

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English