Home
KNFSH takim me UNHCR

KNFSH takim me UNHCR

Në kuadër të Dialogut Ndërfetar dhe në emër të angazhimit të përbashkët për çështjet e Migracionit, sekretari i përgjithshëm i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë Dr. Genti Kruja ka zhvilluar një takim me përfaqësuesin e UNHCR z. Pablo Zapata. Në takim merrte pjesë edhe znj. Ariela Mitri, përfaqësuese e CARITAS-it në Shqipëri.

Ata kanë folur për disa angazhime të përbashkëta në mes dy institucioneve.

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English