Home
KNFSH merr pjesë në Asamblenë Evropiane të Këshillave Ndërfetarë të Europës

KNFSH merr pjesë në Asamblenë Evropiane të Këshillave Ndërfetarë të Europës

Interreligious Council of Albania merr pjesë në Asamblenë Evropiane të Këshillave Ndërfetarë të Europës, organizuar nga ?Religions for Peace, Europe?.

Në këtë mbledhje marrin pjesë gjithashtu edhe delegatë nga Bordi Ekzekutiv, Departamenti i Gruas dhe Departamenti i Rinisë, i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë, nominuar nga Bordi i Presidencës në KNFSH-së.

 

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English