Home
BE realizon një dokumentar filmik kushtuar harmonisë ndërfetare

BE realizon një dokumentar filmik kushtuar harmonisë ndërfetare

Me rastin e javës së Evropës, me datë 8 maj 2022 është organizuar ceremonia e transmetimit të dokumentarit premierë, mbështetur nga Bashkimi Evropian #BE  lidhur me harmoninë ndërfetare në vendin tonë. Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë drejtues dhe përfaqësues të komuniteteve fetare në #Shqipëri

Dokumentari i titulluar ?Dritë nga i njëjti zjarr?, fokusohej mbi diversitetin fetar në Shqipëri dhe bashkëjetesën ndërfetare në vendin tonë, i cili është burim frymëzimi edhe për Bashkimin Evropian.

#JavaeEvropës2022

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English