Home
Mblidhet Bordi Ekzekutiv i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Mblidhet Bordi Ekzekutiv i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Me datë 28 shtator 2022, Bordi Ekzekutiv i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë ka zhvilluar një forum, ku u diskutuan problematika të ndryshme për komunitetet fetare dhe shoqërinë shqiptare, duke u përpjekur për të mirën e përbashkët në dobi të komunitetit qytetar!

Aktiviteti mbështetej nga GCERF, një nga partnerët strategjik të KNFSH-së.

 

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English