Home
Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë nënshkruan marrëveshje me Kolegjin Universitar “Logos”

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë nënshkruan marrëveshje me Kolegjin Universitar “Logos”

Më 15 mars 2023, në mjediset e Kolegji Universitar Logos, u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit me Këshillin Ndërfetar të Shqipërisë nënshkruar nga Sekretari i Përgjithshëm i tij Prof. Asoc. Dr. Genti Kruja.

Marrëveshja jep mundësinë e bashkëpunimit në shumë aktivitete sociale mes dy institucioneve dhe ofron për studentët e programeve Bachelor dhe Master të Departamentit të Theologjisë dhe Kulturës mundësinë që të kryejnë praktikën e tyre në aktivitetet zyrtare të Këshillit Ndërfetar.

#knfsh #kulogos #religiousstudies #interreligiousdialogue

Shpërndarja tregon përkujdesje
     
  
English