Zhvillohen konsultimet kombëtare të Departamentit të Gruas dhe Departamentit të Rinisë të KNFSH-së

Në kuadër të përgatitjeve për pjesëmarrjen e Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë në Asamblenë e X-të Botërore të “Religions for Peace”, që do të mbahet në Lindau të Gjermanisë në gusht … Vazhdoni me leximin e Zhvillohen konsultimet kombëtare të Departamentit të Gruas dhe Departamentit të Rinisë të KNFSH-së